Ipari tisztítószer nagyker

l

l

Minőségi ipari tisztítószert szerezni jutányos áron még a legjobb kapcsolatokkal rendelkező beszerző kollégának sem egyszerű feladat. Az ipari tisztítószer nagykerünk pont ezen szeretne változtatni. Megbízható, leinformálható, lelkiismeret munkánk mellett széles termékkínáltatot, és jól felkészült, rugalmas kollégákat biztosítunk, aki valóban a cége igényeire szabja a termékeket, nem pedig egy leszerződött márkát értékesít erőszakkal. A célunk, hogy elégedett, visszatérő vevőkörünk olyan cégekből álljon, akikkel együtt fejlődhetünk, mint ipari tisztítószer nagyker és mint termékfejlesztő is.

l

Termékkínálatunk fertőtlenítőszerekből, tisztítószerekből, mosószerekből, illatosítókból és különleges ipari igényeket is kielégítő termékcsoportokból áll. Vízkőoldók, zsíroldók, felületfertőtlenítők, ablaktisztítók, kézfertőtlenítők, folyékony szappanok, takarítógépekkel kompatibilis tisztítószerek mind elérhetőek. Az autóipar számára és a hajózás szerelmeseinek külön termékvonallal rendelkezünk. Az élelmiszeripar, feldolgozóipar és állattenyésztés területén dolgozó cégek számára külön bio vonallal rendelkezünk, ami az elterjedt fertőtlenítőszerek árának töredékéből beszerezhető, hatásfoka akár magasabb is lehet. Használata 100%-ban biztonságos mind a fertőtlenítést végzők részéről, mind a fertőtlenített területen lévő élőlények, termékek esetében.

l

Minden termékünk biológiai úton lebomló és környezetvédelmi megfontolásokból újrahasznosítható csomagolást kap. Ebben a szellemben minden termékünk rendelkezik utántöltő változattal is, hogy csökkentsük a műanyag felhasználás mértékét.

l

A széles termékkínálaton kívül a termékek teljes igényekre szabhatóságát is vállaljuk. Csomagjaink nem kizárólag egy termékcsoport vagy márka köré szerveződnek, visszajelzések és egyedi kívánságok alapján is megvalósítjuk a jutányos árú beszerzési lehetőséget. Hosszútávú együttműködés és visszatérő vevők esetén termékfejlesztést is vállalunk a saját gyártóinkkal megvalósítva.

l

l

Ipari tisztítószer nagykerünk nem a kínálatához igazítja a vevői igényeket, hanem valóban teljeskörű és maximális kiszolgálással dolgozik a nálunk vásárlókért. Legyen Ön is a partnerünk!

Kérjen ajánlatot az Önt érdeklő termékekre!

Árajánlat tárgya

Adatkezelési tájékoztató

15 + 6 =