Tisztítószer nagyker

l

l

Tisztítószer nagykerünkben valóban mindent megtalál, amire szüksége lehet a cégének, függetlenül attól, hogy melyik szektorban működik. Fertőtlenítőszerek, tisztítószerek, kézfertőtlenítők, illatosítószerek, speciális közegekhez használható tisztító- és fertőtlenítőszerek széles kínálatával állunk rendelkezésére minden vevőknek – az egyedi igények minket nem zavarnak, sőt! Azért dolgozunk, hogy minden vevőnk maximálisan személyre szabott ajánlattal zárja a rendelését, ami után visszatérő vevőként ápolhatjuk tovább a jó kapcsolatunkat.

l

A széles és személyre szabható kínálat pontosan mit jelent esetünkben?
Garantáljuk, hogy tisztítószer nagykerünkben nem csak egy jól megfogalmazott, de üres marketing frázis.

l

Egyrészről valóban széles termékpalettával rendelkezünk, nem csak ugyanannak a márkának a különböző terméktípusait értékesítjük. Hagyományos ipari közegben jól működő, nagy hatásfokú, de gazdaságos kiszerelésű termékektől kezdve egészen a legspeciálisabb igényeket (hajózási víztisztító, mozgó alkatrészeket fertőtlenítő és tisztító gyorshab) kielégítő szereket is elér nálunk. Nagy hangsúlyt fektetünk rá, hogy minden termékünk biológiailag lebomló legyen és a felhasznált csomagolások újrahasznosítható legyen – Önnek ráadásul ez egy forintjába sem kerül! Rendelkezünk teljesen bio termékvonallal is, ami nem csak háztartásokban állja meg a helyét. Szállodáknak, élelmiszeripari és feldolgozássál foglalkozó cégeknek kifejezetten ajánljuk!

l

Másrészt a széles kínálatunk teljesen személyre szabható. Nem csak kiszerelés, illat vagy halmazállapot szempontjából. A termékeink a vevőink kívánságaihoz és igényeihez alkalmazkodik, így ha Ön szállodai takarításra nagy hatásfokú vízkőoldót szeretne, és nem prémium kategóriás illatosított vízkőoldót, akkor természetesen megvalósítjuk a kívánságát. Nem a kínálatunkhoz szabjuk a vevők igényeit, minden esetben elsőbbséget élvez az, hogy valóban megoldást találjunk a kérésekre. A célunk, hogy hosszútávú együttműködésben, visszatérő vevőkkel tudjon tovább fejlődni a tisztítószer nagykerünk és az általunk forgalmazott tisztítószerek is.

l

l

Lépjen egy fokkal tovább a cége életében, válassza a mi tisztítószer nagykereskedelmünket!

Kérjen ajánlatot az Önt érdeklő termékekre!

Árajánlat tárgya

Adatkezelési tájékoztató

3 + 15 =